ПЛИСЕ ЩОРИ

Плисе щорите са сравнително нов продукт на българският пазар. Те са едни от най луксозните, но и най-функционалните текстилни модели. Освен модерността и естетиката, който внасят в интериора, те притежават и всички слънцезащитни свойства. Предимствата им пред другите видове щори се състоят в малкия обем, който заемат в събрано положение и възможността да се събират в двете посоки - нагоре, надолу или комбинирано и в двете. Изключително подходящи са за декориране на прозорци с нестандартна форма - триъгълник, трапец или във вид на арка.
Плисе щорите дават възможност за използването на два вида материали с различна плътност – т.нар. \"black out\". Обикновенно се изработват от антистатични материали, незадържащи прах.
Щорите плисе осигуряват до 70% затъмняване в зависимост от плътността на използваната тъкан. Използва се и специална рефлектерна материя предпазваща от UV лъчите и осигуряваща разсеян достъп на светлина.
Щорите се монтират ма всяко крило по отделно, което позволява лесно отваряне на прозорците и втатите. Всяка от щорите може да бъде укрепена чрез механизъм за странично водене.
Особенно ефектни са двойните плисета \"Ден и Нощ\", позволяващи избиратвлното спускане само на тънката дневна щора, на плътната нощна или и на двете едновременно.
В домашни условия почистването става чрез накисване в разтвор на хладка вода и течен сапун, след което се изплакват, и оставят да се изцедят. Машинно пране не се препоръчва.

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Номер на АДПБФП: BG16RFOP002-2.073-8386-C01

Бенефициент: «ГРАНД ПЛАСТ» ЕООД

Обща стойност: 4 400 лв., от които 3 740 лв. европейско и 660лв. национално съфинансиране.

Начало: 20.08.2020г. Край: 20.11.2020г.

2011-2019 Гранд Пласт ЕООД